Укр. Укр.

Eng. Eng.



УЧАСТЬ ЧЛЕНІВ УАОППП У VI НІМЕЦЬКОМУ КОНГРЕСІ З ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ ПСИХОЛОГІЇ ТА ПСИХОЛОГІЇ ПРАЦІ


22-24 травня 2006 року в м. Лейпциг, Німеччина відбувся VI Німецький Конгрес з організаційної психології та психології праці «Мережі та їх взаємопв’яхуючий характер» (6th Congress on Work and Organisational Psychology "Networks and their interconnecting character").


        В рамках тісної професійної взаємодії УАОППП та німецької консалтингової фірми PSYHON члени УАОППП Л.М. Карамушка та О.В. Креденцер прийняли участь в травні 2006 р. у VI  Конгресі  з організаційної психології та психології праці «Мережі та їх взаємопов’язуючий характер».  Участь в конгресі відбулась завдяки запрошенню оргкомітету конгресу  та співпраці з фірмою PSYHON, керівником якої є UteSchmidtBrasse.

         Конгрес був організований секцією економічної психології (Wirtschaftspsychologie) Професійного об’єднання німецьких психологів (Der Berufsverband Deutscher Psychologinnen und Psychologen e.V. (BDP)).

         Робота конгресу була представлена наступними напрямками: робота і здоров’я, управління змінами, управляння персоналом, організаційний розвиток, ринок та комунікації, підприємництво та ін. Слід наголосити на тому, що в рамках німецького конгресу під керівництвом UteSchmidtBrasseбула організована англомовна секція (EROPE - E), в якій брали участь представники інших країн, в тому числі і України.

         Л.М. Карамушка та О.В. Креденцер на цій секції зробили усну доповідь «A COMPETITIVE TEAM BUILDING TECHNOLOGY AND SOME ASPECTS OF ITS APPLICATION IN UKRAINIAN ORGANISATIONS» (автори: Л.М. Карамушка, О.А. Філь, О.В. Креденцер, В.М. Івкін).

        Після конгресу фірмою PSYHON та Виконавчою дирекцією УАОППП був організований семінар, на якому обговорювались  питання підготовки проекту по формуванню команд в організаціях. Семінар відбувся в м. Вільдесхаузен (Німеччина) за участю представників фірми PSYHON, UteSchmidt Brasse та її німецьких партнерів. Українську сторону представляли Л.М. Карамушка та О.В. Креденцер.

      Окрім офіційної частини Ute Schmidt Brasse організувала цікаву та надзвичайно дивовижну екскурсійну програму. Українські психологи відвідали як всім відомі історичні міста Німеччини (Ганновер, Бремен), так і маленькі селища північної Німеччини, про що залишились незабутні приємні враження.

© 2002-2024 УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ ПСИХОЛОГІВ ТА ПСИХОЛОГІВ ПРАЦІ