Укр. Укр.

Eng. Eng.



Про участь українських організаційних психологів в міжнародному семінарі «Посилення організаційної та військової психології» (Лювен, Бельгія, 21-22 лютого 2024 року)


Однією із форм роботи EAWOP (Європейської асоціації організаційних психологів та психологів праці) є проведення семінарів з інноваційних напрямків розвитку організаційної психології та психології праці, які мають назву GSM (Small group meeting).


21-22 лютого 2024  в Університеті  м. Лювена (Бельгія), одному зі найстаріших та найбільших університетів Європи проходила GSM   з проблеми «Strengthening of Organizational and Military Psychology»  («Посилення організаційної та військової психології»).

Українська Асоціація організаційних психологів та психологів праці (УАОППП) була запрошена для участі в  GSM, де представила результати своєї роботи спільно з партнерами (Інститутом психології імені Г.С.Костюка,  благодійними фондами «Анкора», «Mindgard» та ін.)  міжнародними організаціями) (EAWOP, ENOP, Ukrainian Psychologists Fund (USA))  стосовно надання психологічної допомоги населенню,   військовим та членам їх сімей в умовах повномасштабної війни рф проти України., а також організації навчання фахівців, які працюють з населенням та військовими (психологів, медиків, реабілітотологів  та ін.) Українською делегацією була представлена годинна доповідь (англійською мовою) (Карамушка Л., Креденцер О., Терешенко К., Карамушка Т., Домославська Ю.), де було відображено основні результати роботи з означеної проблеми та актуальні завдання, яка викликала значний інтерес в учасників  GSM. Подальше обговорення в форматі  «Q&A» («питання та відповіді») та «brainstorming  smallgroup»  («мозговий штурм в малих групах»), яке тривало  понад дві години,  дало можливість визначити важливі  напрямки подальшої співпраці українських організаційних психологів спільно з фахівцями з різних  країн (Англія, Бельгія, Голландія, Мальта, Японія, США та ін.).

Дякуємо проф.  Martin Euwema  та його команді, Університету м. Лювена та  EAWOP за запрошення   та організацію нашої участі в  цій важливій для нас події.

Все буде Україна!

© 2002-2024 УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ ПСИХОЛОГІВ ТА ПСИХОЛОГІВ ПРАЦІ