Укр. Укр.

Eng. Eng.



Семінар «Recovery Together. Психологічні аспекти реабілітації військовослужбовців»


2-3 листопада 2023 року відбувся дводенний семінар «Recovery Together. Психологічні аспекти реабілітації військовослужбовців».
Організатор семінару: RECOVERY — національна мережа реабілітаційних центрів для поранених військових. Проєкт заснували та втілюють у життя Віктор і Олена Пінчуки.


 Захід об’єднав 150 учасників і 30 топових спікерів з України, Ізраїлю, Німеччини й США – задля фахової дискусії  щодо психологічних аспектів  роботи мультидисциплінарних  реабілітаційних команд  та їх взаємодії з військовослужбовцями.

Заступник директора Інституту психології імені Г.С.Костюка НАПН України академіка Людмила Карамушка взяла участь у семінарі у двох основних формах роботи: 1) представленні результатів проєкту  «Особливості копінг-стратегій військовослужбовців, які зазнали ампутації», який булоПроєкт було реалізовано за підтримки Zagoriy Foundation, Благодійного фонду «Внутрішня сила нації»,  у партнерстві з Українською асоціацією організаційних психологів та психологів праці. (Автори презентації: Карамушка Людмила, Карамушка Тарас, Трофімов Андрій, Вісіч Олександр, Креденцер Оксана, Терещенко Кіра); 2) проведенн ідвох майстер-класи  з проблеми протидії професійного вигорання психологів та реабілітологів, які працюють в реабілітаційних центрах.

 

 

 

 

© 2002-2024 УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ ПСИХОЛОГІВ ТА ПСИХОЛОГІВ ПРАЦІ