Укр. Укр.

Eng. Eng.



Емпіричне дослідження «Виявлення наявних копінг-стратегій військових з ампутацією»


В межах нашого спільного проєкту успішно проводиться дослідження «Виявлення наявних копінг-стратегій військових з ампутацією» на базах: Науково-дослідного інституту реабілітації осіб з інвалідністю (навчально-науково-лікувальний комплекс) Вінницького національного медичного університету ім. М. І. Пирогова (м. Вінниця), Житомирського базового військового госпіталю (м. Житомир); Сумського обласного госпіталю ветеранів війни (м. Суми) та на базі КНП “Клінічна лікарня “ПСИХІАТРІЯ” Виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).


Впродовж дослідження команди працювала над збором даних, зокрема слухали досвід військовослужбовців про бої та поранення, про їхню витримку та мрії. Також наші психологи спілкувалися з медичним персоналом та психологами як тими, хто безпосередньо сприяє психологічній підтримці та допомозі військовослужбовцям.  

Запрошує до співпраці профільні заклади та організації, які працюють з військовослужбовцями та займаються реабілітацією та психологічним забезпеченням. 

Проєкт реалізується за фінансової підтримки Zagoriy Foundation @zagoriyfoundation.

 

 

 

 

© 2002-2024 УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ ПСИХОЛОГІВ ТА ПСИХОЛОГІВ ПРАЦІ