Укр. Укр.

Eng. Eng.



Про участь у засіданні координаційного комітету Європейської мережі організаційних психологів та психологів праці (European Network of Organizational and Work Psychologists, ENOP) (28 вересня 2018 р., м. Париж)


28 вересня 2018 року в м. Париж відбулось чергове засідання координаційного комітету Європейської мережі організаційних психологів та психологів праці (European Network of Organizational and Work Psychologists, ENOP). В засіданні прийняла участь Л.М. Карамушка, Президент УАОППП, як член координаційного комітету ENOP та головний редактор ENOP бюлетеня.


На засіданні відбулося обговорення ряду актуальних питань діяльності ENOP. Серед найголовніших із них: підготовка ENOPcимпозіуму, який відбудетьczу березні 2019 року, з психологічних проблем діяльності персоналу в академічний (університетській сфері). Серед пріоритетних питань cимпозіуму були визначені такі: відбір персоналу, можливі траєкторії здійснення кар'єри, робота молодих вчених і тих, хто уже захистив дисертацію, введення змін в університетах, виникнення напруженості, гендерні проблеми, мотивація навчання студентів, необхідні зміни у розробці та реалізації політики університеті... Тобто, ті ж самі проблеми, які турбують і нас, фахівців, які працюють в академічній сфері в Україні. Кожна країна представить свої результати аналізу цієї проблеми, і я, в, тому числі.

Також на засіданні мова йшла про спільні проекти, розробка стандартів підготовки фахівців у сфері організаційної психології, майбутні конференції, конгреси тощо.

© 2002-2024 УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ ПСИХОЛОГІВ ТА ПСИХОЛОГІВ ПРАЦІ