Укр. Укр.

Eng. Eng.



Святкування УАОППП 2018 року!



Новий Рік - це одне з найбільш таємничих, урочистих і «родинних» свят. Провести незабутній, по-справжньому яскравий ювілейний - 15-й передноворічний вечір в колі друзів і колег 23 грудня 2017,  члени Української Асоціації організаційних психологів та психологів праці традиційно зібрались разом, аби відсвяткувати Новий рік - 2018. З цієї приємної нагоди з різних куточків України приїхали більше 30 – ти членів нашої Асоціації.

Члени Виконавчої Дирекції УАОППП створили певні традиції, які пов’язані не лише з тим, як Асоціація проводить різноманітні наукові та громадські заходи (семінари, конференції, конгреси та ін.), а і з тим, як організовувати та проводити корпоративні свята, подорожі, зустрічі.

Одним із таких корпоративних свят традиційно є Новий Рік. Новий рік-2018  для членів УАОППП виявився ювілейним – та особливим. Щоб цей казковий час став справжнім святковим відпочинком, Виконавча дирекція Асоціації намагалася створити щось незвичайне і пам’ятне. І нам вдалося!!!

Корпоратив, який проходив  у Турецькому ресторані«Тіке» на Подолі, був справжньою новорічною казкою: повітря, наповнене відчуттям свята, вогники, шампанське, запашна турецька кава, щирий сміх, веселощі.

Ресторан «Тіке»приємно вразив нас своє вишуканістю! Романтична жива музика, чудовий сервіс, захоплююча шоу-програма. Середземноморська кухня - в усій її красі! Чудові звуки скрипки – ще більше додали яскравих фарб — це завжди правило хорошего тону! Звучання неповторних мелодій надовго запам’ятаються нашим гостям!

Програма вечора включала захоплюючі конкурси, змагання та танцювальну програму.

Програма святкового вечора включала певні змістовні частини. Так, з вітальним словом звернулася до присутніх Президент УАОППП Людмила Миколаївна Карамушка. Вона  підвела підсумки діяльності Асоціації  за 15 років  творчої праці членів  УАОППП, висвітлила основні здобутки та можливі напрямки подальшого розвитку Асоціації. Людмила Карамушка подякувала  за активну участь в роботі Асоціації всім з ким вона разом працює, творить, відкриває, пізнає світ, насолоджується життям, побажавши щастя, любові, віри, кохання, тепла у Новому році та щоб Новийрік був щедрим для нас на цікаві плани та творчі успіхи та щоб приніс із собою новіперемоги.

Вітальні  слова  висловлювали  і  члени  осередків  УАОППП - представники київських університетів: Університет менеджменту освіти (Олена Бондарчук, Олександра Брюховецька, Тетяна Чаусова, Алла Москальова, Олена Прокопенко).

Завідувачка кафедрою психології Університету «КРОК» Ірина Сингаївська привітала всіх членів УАОППП та побажалау новому роцінових перспектив та нових досягнень:  «Крок за кроком – до нових досягнень»!

Вадим Журавльов, який прибув на свято з Хмельниччини також висловив  найщиріші вітання з прийдешнім Новим рокомта Різдвом Христовим. Побажав щоб ці свята – вісники оновлення, мрій і сподівань – принесли  нам  і нашим родинам добро, мирі достаток.

А з Кіровоградщини на свято Нового року з сонячними вітаннями та яскравими побажаннями завітала до нас член Асоціації, аспірантка, Вікторія Ульянова зі своєю сім’єю.

Активну участь у святкуванні приймали й інші члени УАОППП -  докторанти, аспіранти та здобувачі лабораторії організаційної та соціальної психології - Тамара Грубі, Максим Москальов, Вікторія Кравченко, Інна Заїка, Олена Ковальчук, Юлія Величко та інші.

Міцного здоров'я, успіхів, родинного щастя і благополуччя, гарного настрою і любові, світлого майбутнього, достатку та гармоніїпобажали усім присутнім члени Асоціації Олена Щипанівська та Віра Чудакова. До святкування приєднались співробітники лабораторії організаційної та соціальної психології Інституту психології імені Г.С. Костюка НАПН України – Наталья Дембицька та Ірина Зубіашвілі.

Окрім того, до святкування було отримано вітання від партнерських організацій, місцевих осередків, близьких по духу людей. ...

Виконавча дирекція УАОППП дякує всім за теплі слова, співпрацю, дружбу та підтримку.

У  теплому  спілкуванні, цікавих розвагах та танцях швидко промайнув  новорічний  вечір, залишивши  приємні  спогади  і надихнувши на нові зустрічі.

Успіхів всім нам!!! Хай нам усім щастить!!! До наступних зустрічей,друзі!!!

З повагою, Виконавча дирекція УАОППП!

© 2002-2024 УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ ПСИХОЛОГІВ ТА ПСИХОЛОГІВ ПРАЦІ