Укр. Укр.

Eng. Eng.



СВЯТКУВАННЯ УАОППП НОВОГО, 2010, РОКУ


Особливою подією в житті членів Української Асоціюції організаційних психологів та психологів праці стало святкування Нового року, яке відбулося 25 січня 2009 року у затишній атмосфері кафе “Світлиця”. У святкуванні взяли участь близько 30-ти членів Асоціації та гостей з різних регіонів України.


Під час святкування з вітаннями виступили представники різних організацій м. Києва та областей. Зокрема, з вітальним словом від викладачів Університету менеджменту освіти АПН України виступили завідувачка кафедрою психології управління цього закладу, доктор психологічних наук, професор Олена Іванівна Бондарчук та завідувач кафедрою загальнофахових та фундаментальних дисциплин, кандидат біологічних наук, доцент Віктор Іванович Карамушка. Нових перспектив та подальшого розвитку в Новому році побажала завідувачка кафедрою психології Національного технічного університету України “КПІ”, кандидат психологічних наук, доцент Олена Василівна Винославська.   

  Особливу вдячність та побажання успіхів учасники свята висловили на адресу Президента Української Асоціюції організаційних психологів та психологів праці, завідувачки лабораторії організаційної психології Інституту психології ім. Г.С. Костюка АПН України, доктора психологічних наук, професора Людмили Миколаївни Карамушки. Гості згадали непростий шлях розвитку Асоціації, значні досягнення як Асоціації в цілому, так і окремих її членів. З вітальними словами від Полтавського осередку виступила кандидат психологічних наук Тетяна Михайлівна Дзюба, від Кам’янець-Подільського осередку – Тамара Валеріївна Грубі. 

Зі словами вдячності виступили аспіранти Людмили Миколаївни Карамушки, а також колишні аспіранти та здобувачі, що недавно захистили кандидатські дисертації під її керівництвом.

Особливу невимущену атмосферу свята створювали Дід Мороз та Снігуроньки, яких представляли співробітники лабораторії організаційної психології О.С. Ковальчук, О.А. Філь та О.В. Креденцер. Програма вечора включала захоплюючі конкурси, де учасники змагалися в командах, парах та індивідуально. Переможці цих конкурсів отримали призи. Свято супроводжувалось різноманітною танцювальною програмою.

Протягом святкування присутні з захопленням слухали пісні під гітару у виконанні аспіранта кафедри психології Національного технічного університету України “КПІ” С.А. Кононенка.          У цілому свято дало можливість присутнім отримати задоволення від спілкування, краще пізнати один одного, відволіктися від повсякденних проблем. Учасники покидали затишний зал з радісним настроем та бажанням і далі продовжувати цю новорічну традицію.         

© 2002-2024 УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ ПСИХОЛОГІВ ТА ПСИХОЛОГІВ ПРАЦІ