Укр. Укр.

Eng. Eng.



Вийшов із друку міжнародний збірник наукових статей “Досвід України та країн Європейського Cоюзу у вирішенні актуальних проблем психології в сучасних соціально-політичних умовах”



Вийшов із друку міжнародний збірник наукових статей (українською, польською та англійською мовами):

Досвід України та країн Європейського Cоюзу у вирішенні актуальних проблем психології в сучасних соціально-політичних умовах : збірник наукових статей / [За редакцією С.Д. Максименка, Л.М. Карамушки, О.В. Креденцер, Ю. Горбанюк]. – Київ-Люблін : Інститут психології імені Г.С. Костюка НАПН України, Інститут Наук про Родину і Працю Соціальну Католицького Університету Любліна Яна Павла II, 2016. - 148 с.

У збірнику представлено роботи, що стосуються актуальних проблем розвитку психології в умовах соціально-економічних перетворень. В збірнику представлені роботи українських та польських психологів.

Збірник підготовлено та видано співробітниками дружніх наукових та освітніх інституцій − Інституту психології  імені Г.С. Костюка НАПН України (Україна),  Інституту наук про родину і працю соціальну Католицького Університету Любліна Яна Павла II (Польща), членами професійно-громадської організації “Українська Асоціація організаційних психологів і психологів праці”, за сприянняПредставництва Польської Академії наук в Києві.

Із збірником можна ознайомитися в науковій бібліотеці Інституту психології імені Г.С.Костюк НАПН України та в провідних наукових бібліотеках України.

© 2002-2024 УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ ПСИХОЛОГІВ ТА ПСИХОЛОГІВ ПРАЦІ