Укр. Укр.

Eng. Eng.



Про участь чдена УАОППП Дроздової Юлії Валентинівни в розробці програми для надання освітніх послуг з мовної підготовки в рамках Програми Україна-НАТО


18 серпня 2015 року Школою вищого корпусу державної служби спільно з Програмою професійної підготовки Офісу зв’язку НАТО в Україні проведено конкурсний відбір виконавців для надання освітніх послуг з мовної підготовки в рамках Програми Україна-НАТО з професійного розвитку цивільного персоналу сектору безпеки та оборони.


До участі у конкурсному відборі подано 6 конкурсних пропозицій від Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова, Національного університету «Києво-Могилянська академія», Інституту післядипломної освіти Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Приватного підприємства «Центр «А.В.С.», Київського національного торговельно-економічного університету та Житомирського державного університету імені Івана Франка.

За рішенням Конкурсної комісії переможцями конкурсного відбору визначено Київський національний торговельно-економічний університет та Інститут післядипломної освіти Київського національного університету імені Тараса Шевченко. Зазначені навчальні заклади забезпечуватимуть мовну підготовку державних службовців за рівнями Elementary та Intermediate на період з вересня 2015 року по травень 2016 року.

Безпосередню участь у розробці та презентації конкурсної програми приймала Дроздова Юлія Валентинівна, член УАОППП, кандидат психологічних наук, старший викладач кафедри сучасних європейських мов Київського національного торговельно-економічного університету.

Потрібно відмітити, що відмінною рисою програми є не лише формування мовленнєвих навичок та розвиток мовленнєвих умінь, а й постійне підвищення мотивації слухачів, що значною мірою зумовлює якість оволодіння іншомовною мовленевою діяльністю.

 

© 2002-2024 УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ ПСИХОЛОГІВ ТА ПСИХОЛОГІВ ПРАЦІ