Укр. Укр.

Eng. Eng.



Нова монографія: "Психологічні особливості розвитку організаційних цінностей в місцевих органах виконавчої влади"


В Луцькому осередку УАОППП вийшла нова монографія:

Малімон Л. Я., Пашкіна А. М. Психологічні особливості розвитку організаційних цінностей в місцевих органах виконавчої влади : Монографія. – Луцьк: СПД Гадяк Жанна Володимирівна, 2014. – 232 с.


У монографії розкрито теоретико-методологічні основи дослідження психологічних особливостей розвитку організаційних цінностей у сфері державного управління. Розглянуто сутність поняття «цінності», узагальнено науков і дослідження щодо впливу індивідуальних і групових аксіосистем на загальну ефективність спільної професійної діяльності.

Запропоновано структурно-процесуальну модель розвитку організаційних цінностей у сукупності суб’єктивного, об’єктивного, інтерсуб’єктивного та інтероб’єктивного компонентів. Розкрито зміст процесуально-динамічних, структурно-змістових і поведінково-прикладних характеристик організаційних цінностей, емпірично виявлено й обгрунтовано основні детермінанти виникнення ціннісних дисгармоній у аксіосистемах місцевих органів виконавчої влади.

Представлено зміст і структуру психологічного семінару-тренінгу «Гармонізація організаційних цінностей у сфері державної служби» та результати його впровадження у Волинському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

Для керівників та працівників державного управління, організаційних психологів, науковців, викладачів та студентів вищих навчальних закладів, а також усіх, хто цікавиться проблемами розвитку організаційних цінностей у системі державної служби.

© 2002-2024 УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ ПСИХОЛОГІВ ТА ПСИХОЛОГІВ ПРАЦІ