Укр. Укр.

Eng. Eng.



Новий навчальний посібник "Технологія психологічної підготовки персоналу держадміністрацій до профілактики та подолання професійного стресу"


У видавництві "Логос" вийшов навчальний посібник: Технологія психологічної підготовки персоналу держадміністрацій до профілактики та подолання професійного стресу: навч. Посіб. / [Карамушка Л. М., Куриця Д. І., Левковець В. В., Альохіна О. І.] – К. : Логос, 2015. – 127 с.


       У навчальному посібнику представлено технологію психологічної підготовки персоналу держадміністрацій до профілактики та подолання професійного стресу. Розкрито сутність професійного стресу та його структуру. Досліджено рівень професійного стресу у персоналу держадміністрацій та чинники, які обумовлюють його виникнення.  Представлено тренінг профілактики та подолання професійного стресу у персоналу держадміністрацій.        

        Навчальний посібник розрахований на керівників та працівників держадміністрацій, викладачів центрів перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів, організаційних психологів, науковців, а також усіх, хто цікавиться проблемами профілактики та подолання професійного стресу в держслужбовців.        

         Видання навчального посібника є результатом успішної співпраці Інституту психології імені Г. С. Костюка НАПН України (лабораторія організаційної психології),  Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів  при Київській держадміністрації, Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка з проблеми професійного стресу у держслужбовців.      

         З навчальним посібником можна познайомитися в бібліотеці Інститут психології імені Г.С.Костюка НАПН України та в інших провідних наукових бібліотеках України.  

© 2002-2024 УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ ПСИХОЛОГІВ ТА ПСИХОЛОГІВ ПРАЦІ