Укр. Укр.

Eng. Eng.



18 вересня 2015 р. у Парижі відбулося засідання координаційного комітету Європейської мережі організаційних психологів та психологів праці (European Network of Organizational and Work Psychologists, ENOP)



         18 вересня 2015 р. Президент Української Асоціації організаційних психологів та психологів праці, заступник директора з науково-організаційної роботи  та міжнародних наукових зв’язків Інституту психології імені Г.С.Костюка Людмила Карамушка взяла участь у засіданні координаційного комітету  Європейської мережі  організаційних психологів та психологів праці (European Network of Organizational and Work Psychologists, ENOP), членом якого вона є більше, ніж десять років. Засідання відбулося у Парижі (Франція).

        На засіданні відбулося обговорення актуальних питань діяльності мережі на найближчі півроку. Серед найголовніших із них: підготовка  Симпозіуму  з проблеми змісту та методів навчання в Західній та Східній Європі організаційних психологів та психологів праці (згідно з розробленої членами мережі моделлю - ENOP Reference Model) та проведення воркшопу з проблеми зайнятості на роботі та самопочуття працівників в умовах економічної кризи (використання психологічного контракту, його співвідношення із контрактом зайнятості працівників, психологічні особливості діяльності постійних та тимчасових працівників та ін.), які відбудуться в березні 2016 р. в Парижі.

         Людмила Карамушка представила програму проведення в Україні  симпозіуму, присвяченого технологіям роботи організаційних психологів в період соціальної напруженості в суспільстві, який буде проведено 6 листопада 2015 р. в м. Києві. Організаторами семінару є: Національна академія педагогічних наук України, Інститут психології імені Г.С. Костюка НАПН України (лабораторія організаційної психології), Українська Асоціація організаційних психологів та психологів праці, під патронатом Європейської мережі  організаційних психологів та психологів праці (European Network of Organizational and Work Psychologists, ENOP). Програма семінару знайшла позитивну оцінку та була підтримана учасниками засідання.

© 2002-2024 УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ ПСИХОЛОГІВ ТА ПСИХОЛОГІВ ПРАЦІ