Укр. Укр.

Eng. Eng.



Cвяткування УАОППП Нового, 2015 року


Українська Асоціація організаційних психологів і психологів праці, більш ніж за 10 років свого існування вже має певні традиції, які пов’язані не лише з тим, як асоціація проводить щорічні конференції і конгреси, а і з тим, як вміє проводити зустрічі у неформальній та дружній обстановці. Однією з нагод для таких зустрічей традиційно є Новий Рік. На передодні нового року, представники з різних регіонів Україні, які є членами УАОППП приїжджають до славетного міста Києва, щоб зустрітись один з одним та підвести підсумки ще одного року проведеного разом.


Президент УАОППП Людмила Карамушка, яка є завідувачем лабораторії організаційної психології Інституту психології імені Г.С. Костюка  НАПН України, разом зі своєю командою організовує для членів асоціації передноворічну зустріч в одному з затишних закладів міста Києва. Кожного року це приємний сюрприз і несподіванка, як щодо місця проведення зустрічі так і щодо програми заходу. 

      

Цього року зустріч відбулась у закладі «Аrmgreek». Всі присутні на заході мали можливість ознайомитись зі специфікою закладу, зокрема цікавим поєднанням вірменської та грецької кухні, які насправді мають багато спільного. Тематикою святкового вечора стала "Америка 20-х років"!

Такі щорічні зустрічі є дуже важливими, адже є чудовою нагодою познайомитись з новими людьми, зав’язати професійні знайомства, обмінятись інформацією щодо стану справ у вищих навчальних закладах України. Адже всі члени УАОППП у переважній більшості є викладачами університетів, мають вчені ступені кандидатів та докторів психологічних наук, або працюють над здобуття цього ступеня.

На заході були присутні представники західного та центрального регіонів Україні. Цього року не було з нами членів асоціації з Криму, зокрема Олександра Францева, та східного частини України – Наталі Лєбєдєвої, Дмитра Самойленко та ін.

        

На цьогорічній неформальній зустрічі членів УАОППП багато розповідалось про ситуацію, яка існує в Україні на сьогодні, адже багато членів її членів проживали або мають близьких родичів на сході України, зокрема в зоні АТО. Тому цьогорічна зустріч проходила під гаслом «Україна єдина», про це свідчив і той факт, що представники асоціації з Києва прийшли на захід у вишиванках, зокрема треба відмітити вишиванку Т. Чаусової, яку вишивала її мама, що мешкає зараз на сході України.

Людмила Карамушка, яка традиційно, з року в рік, відкриває новорічний захід, відмітила складність ситуації, яка відбувається зараз  в Україні і про необхідність рухатись далі, попри всі негаразди. Також слід відмітити, що члени асоціації, зокрема лабораторія організаційної психології активно приймала участь у волонтерських заходах, зокрема надавала і надає допомогу постраждалим з зони АТО, а Тарас Карамушка взяв кураторство над однією військовою частиною, що розташована під Києвом, деякі члени асоціації працювали волонтерами-психологами у наданні психологічної допомоги солдатам, які повернулись із зони АТО. Тому актуальними були питання щодо психологічної стійкості у важкий соціально-політичній ситуації.   

Члени асоціації вшанували хвилиною мовчання всіх загиблих солдат і мешканців території на який відбувається  бойові дії.

Окрім того, Людмила Карамушка познайомила присутніх із новими членами Асоціації, яким урочисто були вручені нові дипломи, які підтверджують, що вони є членами Української асоціації організаційних психологів та психологів праці.

Крім підведення підсумків роботи асоціації за рік, присутні мали можливість гарно відпочивати і поспілкуватись. Такі зустрічі лишаються у пам’яті надовго, адже завжди насичені позитивними емоціями. До наступної зустрічі!

© 2002-2024 УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ ПСИХОЛОГІВ ТА ПСИХОЛОГІВ ПРАЦІ