Укр. Укр.

Eng. Eng.



Святкування УАОППП Нового, 2014 року


Чарівного зимового вечора 26 грудня члени Української Асоціації організаційних психологів та психологів праці традиційно зібрались разом, аби відсвяткувати Новий рік. З цієї приємної нагоди з різних куточків України приїхали близько 35 членів нашої Асоціації.


На початку вечора з вітальним словом до колег звернулась Президент УАОППП, завідувачка лабораторії організаційної психології Інституту психології ім. Г. С. Костюка НАПН України, член-кореспондент НАПН України, доктор психологічних наук, професор Людмила Миколаївна Карамушка. Людмила Миколаївна не лише тепло привітала зі святом присутніх, але й відзначила здобутки членів Асоціації за рік, що минає, та коротко розповіла про плани на майбутній 2014 рік. А планів багато...

Вітальну естафету підхопили члени осередків УАОППП. Зокрема слово взяли гості з Університету менеджменту освіти: Олена Бондарчук, Олександра Брюховецька, Леся Інжиєвська, Віктор Карамушка, Світлана Козакова, Алла Москальова, Максим Москальов, Наталія Пінчук іТетяна Чаусова. Вони дуже доречно пошуткували стосовно по-весняному теплої погоди щодо зимового свята, а також розповіли що можна очікувати представникам кожного знаку зодіаку у наступаючому році.  

Не залишились осторонь від новорічних привітань й викладачі Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут»: Олена Винославська, Марія Кононець, Сергій Кононенко та Світлана Мейтарчан. Друзі висловили колегам найкращі побажання зі святом. Особливо приємні враження справив на присутніх Сергій, який традиційно порадував гостей вокальним виступом акомпануючи собі на гітарі.

Далі святкове дійство було продовжено вітанням від співробітників лабораторії організаційної психології Інституту психології імені Г. С. Костюка НАПН України: Володимира Івкіна, Валентини Лагодзинської, Оксани Креденцер, Олександра Ковальчука та Кіри Терещенко.

Цікаве спілкування перемежовувалось неймовірними вітаннями й інших членів Асоціації. Зокрема із щирими побажаннями виступили голова Львівського осередку Ірина Сняданко, дуже щаслива Тетяна Фелькель, яка напередодні захистила кандидатську дисертацію, а також Тетяна Дектярьова, Володимир Затворний, Олена Коломієць, Андрій Копилов та Ольга Радченко.

Протягом вечора гостей надихали на веселі конкурси та кумедні вікторини ведучі новорічного свята, які вже осідлали своїх Новорічних Передвісників Вдачі та щиро бажали цього усім присутнім. Це Шериф – Катерина Охотницька та Рейнджер з Далекого Заходу – Марія Станіславська. Святковий гороскоп пропонувала широко відомий у вузьких колах Астролог із Середньовіччя – Ярослава Гончаренко. Також здібності до перевтілення продемонстрував й Юрій Ковровський, що представляв Діда Мороза.

Між теплими вітаннями, цікавими розвагами та запальними танцями швидко промайнув Новорічний вечір.  Та він залишив по собі приємні спогади і надихнув на нові зустрічі. А також змотивував присутніх на  подальшу плідну співпрацю та нові досягнення….

© 2002-2024 УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ ПСИХОЛОГІВ ТА ПСИХОЛОГІВ ПРАЦІ