Укр. Укр.

Eng. Eng.



ФРАНЦУЗЬКА ТА ІТАЛЬЯНСЬКА РІВ'ЄРА – МРІЯ, ЗДІЙСНЕНА ВЛАСНИМИ РУКАМИ…


Казкова подорож в Італію та Францію стала втіленням мрій та бажань членів УАОППП, фахівців в сфері організаційної та економічної психології – Людмили Карамушки, Олени Бондарчук, Олени Філь, Оксани Креденцер, Кіри Терещенко, Валентини Лагодзінської, Катерини та Сергія Охотніцьких, які вперше відвідали або знову повернулися в ці надзвичайно дивовижні країни.


Яскравим прикладом впровадження «психологічного розвантаження» та методів профілактики стресів став відпочинок на морському узбережжі Італійської рів'єри в м. Сан-Ремо. Сан-Ремо розташовано на Лігурійському узбережжі країни, в ньому щорічно відбувається Квітковий Фестиваль, пісенний фестиваль «Festival della Canzone Italiana». Окрім цього, це місце пов’язано з іменами таких відомих людей, як Чайковський, Нобель, Моне та багато інших.

В рамках поїздки українські науковці значну частину свого часу присвятили пізнанню Французьської рів'єри.

Так, одним з чудових та надзвичайно чарівних місць виявилася Ніцца з неймовірною Англійською набережною, площею та бульваром Масена, Палацом конгресів, античним амфітеатром, дивовижним отелем «Негреско».  Учасники подорожі відвідали Російську Свято-Нікольську церкву – найбільший православний храм за межами колишньої Російської імперії, з якою пов’язана хвилююча історія кохання цесаревича Миколая та датської принцеси Дагмар. Одним з яскравих вражень стала поїздка до місця «Півострів міліардерів»

Незабутні враження залишила також екскурсія до світу безутримної фантазії, витонченого смаку та незліченних фінансових можливостей хазяїв вілли Ротшильда.

Напевно, одним з неймовірних за красою та яскравістю вражень була поїздка до княжества Монако – однієї з самих маленьких держав світу, розташованої на березі Середземного моря – старовинне місто, де можна зустріти «справжнього принца» - голову держави, князя з роду Грімальді, старовинної династії Європи. В рамках подорожі до Монако члени УАОППП відвідали Вильфранж-сюр-Мер – одну з красивіших гаваней на Лазурному узбережжі. Неймовірне враження залишили блиск Монте-Карло з  чарівним Японським садом, Гран-казино, Кафе-Парі.

Також достатньо цікавою стала поїздка до міста Антиб, відвідування замку Гримальді, колоритнішого провансальського ринку з пропозиціями неймовірних морепродуктів, витворів середземноморської кухні. Члени УАОППП опинилися в місті життя та місця захоронення Марка Шагала.

Поїздка до міста Канни дала можливість прогулятися по набережній  Круазет, побачити історично відомий готель «Карлтон», Палац кінофестивалей та «опинитися» на «тій самій» доріжці Палацу кінофестивалів, по якій кінозірки проходять для отримання визнання та винагород за професійну майстерність. Вдалося також «приміряти» свої долоні до відбитків долоней кінозірок Вуппі Голдберг, Шарон Стоун та інших зірок на Алеї рук.

Ця дивовижна подорож залишила від кожного учасника невеличку частку душі на Лазурному узбережжі.

Всі враження від чудових місць та краєвидів, пізнання італьянської та французької культури, пізнання себе в світі цих країн, подолання нових викликів подорожі та її непередбачуваних ситуацій, спонукають виникнення думки про те, якщо «хочеш змінити своє життя – відправ себе в подорож – і ти навряд чи повернешся з неї колишньою людиною…».

 

Запрошуємо до подорожей світом разом з УАОППП!

© 2002-2024 УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ ПСИХОЛОГІВ ТА ПСИХОЛОГІВ ПРАЦІ