Укр. Укр.

Eng. Eng.



Святкування УАОППП Нового, 2009, року


24 грудня 2008 р. члени Української Асоціації організаційних психологів та психологів праці зібралися в одному із затишних кафе в центрі м. Києва для святкування Нового року.


Святкування проходило дуже весело. Слід відзначити щире бажання  наших колег провести  цей вечір разом, що сприяло їх  приїзду навіть з   Кам’янця-Подільського та Переяславу-Хмельницького. На початку гості свята отримали тексти віршів з побажаннями, які можна було вплітати в свої привітання. Кожний, хто вітав учасників свята, казав, що саме цей вірш припав йому до душі і буз співзвучний новорічному настрою. Різноманітні інтелектуальні конкурси та вікторини пожвавили перебіг свята. Кожний з учасників отримав заохочувальні нагороди. Під час  музичних перерв було організовано веселі конкурси (наприклад, на кращий парний танок з м’ячем). За святковим столом було організовано поетичне змагання на продовження рядків новорічного вірша.

В вітальних промовах лунали  побажання подальших успіхів один-одному і Асоціації та сподівання на те, що в 2009 році УАОППП працюватиме ще успішніше.

© 2002-2024 УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ ПСИХОЛОГІВ ТА ПСИХОЛОГІВ ПРАЦІ