Укр. Укр.

Eng. Eng.



Головна


Зустріч українських організаційних психологів з всесвітньо відомим вченим Вілмар Шауфелі у м. Лювені (Бельгія)


читати далі



Про участь українських організаційних психологів в міжнародному семінарі «Посилення організаційної та військової психології» (Лювен, Бельгія, 21-22 лютого 2024 року)

Однією із форм роботи EAWOP (Європейської асоціації організаційних психологів та психологів праці) є проведення семінарів з інноваційних напрямків розвитку організаційної психології та психології праці, які мають назву GSM (Small group meeting).

читати далі



Майстер-класи із занурення в мистецтво

Дорогі українці!

Ми продовжуємо серію онлайн майстер-класів із занурення в мистецтво!

Майстер-класи проходитимуть у межах благодійного проєкту «Соціально-психологічна підтримка українців в Німеччині» та дослідження Наталі Мараховської «Реалізація ідей рівності, різноманітності та інклюзії через мистецтво в процесі культуровідповідного навчання» на базі Французького Центру досліджень гуманітарних та соціальних наук CEFRES у м. Прага., за підтримки лабораторії організаційної та соціальної психології Інституту психології імені Г.С. Костюка НАПН України та Української Асоціації організаційних психологів та психологів праці.

читати далі



ІІІ міжнародна науково-практична конференція «Вектори соціальної, організаційної та економічної психології»


читати далі



pdf file


ІНФОРМАЦІЙНИЙ БЮЛЕТЕНЬ УАОППП (грудень 2023, № 26)


читати далі



pdf file


Журнал «Організаційна психологія. Економічна психологія», Випуски 2023 року.

Засновники журналу - Інститут психології імені Г.С.Костюка НАПН України та Українська Асоціація організаційних психологів та психологів праці.

Наукові редактори: Сергій Максименко, Людмила Карамушка.
Відповідальний секретар: Оксана Креденцер.
Координатори: Кіра Терещенко, Володимир Івкін.
Літературний редактор: Ольга Лавренко.

читати далі



Проєкт «Соціально-психологічна підтримка українців в Німеччині»

Організатори:
- Malteser (Німеччина);
- Інститут психології імені Г.С. Костюка НАПН України (лабораторія організаційної та соціальної психології) (Україна);
- Українська Асоціація організаційних психологів та психологів праці (Україна).

читати далі



Науковий журнал «Організаційна психологія. Економічна психологія»: № 4 (30), 2023

Вийшов із друку черговий номер нашого журналу «Організаційна психологія. Економічна психологія»:№ 4 (30), 2023
читати далі



Рекомендації ІV Всеукраїнського конгресу з організаційної та економічної психології «Організаційна та економічна психологія в умовах війни: основні завдання та напрямки діяльності» (23-24 листопада 2023 року, м. Київ)

Позитивно оцінити основні напрямки та форми роботи Української Асоціації організаційних психологів та психологів праці (УАОППП) щодо надання психологічної допомоги персоналу організацій, військовим та населенню під час війни, що знайшло відображення в численних наукових виступах та майстер-класах, проведених членами УАОППП під час конгресу.
У результаті активного обговорення представлених виступів та майстер-класів та врахування наявного професійного досвіду з означеної проблеми учасниками конгресу прийнято такі основні рекомендації для членів УАОППП та всіх зацікавлених психологів:

читати далі



Навчально-методичний посібник "Забезпечення психічного здоров’я українців, що перебувають в Німеччині у зв’язку з війною"

У рамках науково-освітнього проєкту «Інструментарій роботи організаційних психологів під час війни» (керівник - академік Людмила Карамушка), який було підготовлено та реалізовано Українською Асоціацією організаційних психологів та психологів праці спільно з лабораторією організаційної та соціальної психології імені Г.С. Костюка НАПН України та European Association of Work & Organizational Psychology (EAWOP) було підготовлено навчально-методичний посібник:
читати далі



Навчально-методчиий посібник «Психічне здоров’я персоналу організацій в умовах війни»

У рамках науково-освітнього проєкту «Інструментарій роботи організаційних психологів під час війни», який було підготовлено та реалізовано Українською Асоціацією організаційних психологів та психологів праці спільно з лабораторією організаційної та соціальної психології імені Г.С. Костюка НАПН України та European Association of Work & Organizational Psychology (EAWOP)
мною було підготовлено навчально методичний посібник:

читати далі



Проєкт «Інструментарій роботи організаційних психологів під час війни»

У вересні 2022 – листопаді 2023 році Українською Асоціацією організаційних психологів та психологів праці спільно з лабораторією організаційної та соціальної психології імені Г.С. Костюка НАПН України було підготовлено та реалізовано науково-освітній проєкт «Інструментарій роботи організаційних психологів під час війни»
читати далі



ІV Всеукраїнський конгрес з організаційної та економічної психології (23-24 листопада 2023 року). Майстер-класи

Марафон майстер-класів, з неймовірним досвідом його ведучих…
Таким був другий день ІV Всеукраїнського конгресу з організаційної та економічної психології «Організаційна та економічна психологія в умовах війни: основні завдання та напрямки діяльності» (23-24 листопада 2023 року), в якому взяли участь представники 24 регіональних осередків УАОППП та 4 осередків УАОППП в Києві.

читати далі



ІV Всеукраїнський конгрес з організаційної та економічної психології (23-24 листопада 2023 року). Пленарне засідання.

23 листопада 2023 року розпочав свою роботу ІV Всеукраїнський конгрес з організаційної та економічної психології «Організаційна та економічна психологія в умовах війни: основні завдання та напрямки діяльності» (23-24 листопада 2023 року).
читати далі



ПРОГРАМА ІV ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНГРЕСУ З ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ ТА ЕКОНОМІЧНОЇ ПСИХОЛОГІЇ «ОРГАНІЗАЦІЙНА ТА ЕКОНОМІЧНА ПСИХОЛОГІЯ В УМОВАХ ВІЙНИ: ОСНОВНІ ЗАВДАННЯ ТА НАПРЯМКИ ДІЯЛЬНОСТІ»



pdf file


Семінар «Recovery Together. Психологічні аспекти реабілітації військовослужбовців»

2-3 листопада 2023 року відбувся дводенний семінар «Recovery Together. Психологічні аспекти реабілітації військовослужбовців».
Організатор семінару: RECOVERY — національна мережа реабілітаційних центрів для поранених військових. Проєкт заснували та втілюють у життя Віктор і Олена Пінчуки.

читати далі



Міжнародна науково-практична конференція «Психологічні умови благополуччя персоналу організацій» (19-20 листопала 2023 р., Львів)

Президент УАОППП, заступник директора з науково-організаційної роботи та міжнародних наукових зв’язків, зав. лабораторією організаційної та соціальної психології Інституту психології імені Г.С.Костюка НАПН України академік Людмила Карамушка взяла участь в роботі IV науково-практичної конференції «Психологічні умови благополуччя персоналу організацій» (НУ «Львівська політехніка», кафедра теоретичної та практичної психології,19-20 листопада 2023 р.). Одним із співорганізаторів конференції виступила лабораторія організаційної та соціальної психології Інституту психології імені Г.С.Костюка НАПН України. Та УАОППП.
читати далі



ІV ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНГРЕС З ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ ТА ЕКОНОМІЧНОЇ ПСИХОЛОГІЇ «ОРГАНІЗАЦІЙНА ТА ЕКОНОМІЧНА ПСИХОЛОГІЯ В УМОВАХ ВІЙНИ: ОСНОВНІ ЗАВДАННЯ ТА НАПРЯМКИ ДІЯЛЬНОСТІ»

23–24 листопада 2023 року, м. Київ, Україна
читати далі



doc file


Опубліковано науковий журнал «Організаційна психологія. Економічна психологія»: № 2-3 (29), 2023


читати далі



Про участь членів УАОППП в 21 Європейському конгресі з психології праці та організаційної психології

24-27 травня 2023 року в м. Катовіце (Польща) відбувся 21 EAWOP Congress (21 Європейський конгрес з психології праці та організаційної психології). Організатором конгресу виступила Європейська асоціація психології праці та організаційної психології (European Association of Work and Organizational Psychology, EAWOP).


читати далі



Семінар для працівників Бородянського центру соціально-психологічної реабілітації населення

13 березня 2023 року представники Української Асоціації організаційних психологів та психологів праці спільно з Благодійним фондом психологічної підтримки у кризових ситуаціях «АНКОРА» провели семінар для працівників Бородянського центру соціально-психологічної реабілітації населення.
читати далі



Семінар для медичного персоналу «Дослідження копінг-стратегій у кризових ситуаціях серед військових, які зазнали ампутації»

17 березня 2023 року президент Української Асоціації організаційних психологів та психологів праці академік НАПН України Людмила Карамушка взяла участь у семінарі для медичного персоналу Київської міської психіатричної лікарні № 1 імені І.П. Павлова
читати далі



Психологічний супровід незламних: методичні рекомендації по роботі з військовослужбовцями, які зазнали ампутації внаслідок бойових дій


читати далі



Презентація результатів проєкту ««Дослідження копінг-стратегій у кризових ситуаціях серед військових, які зазнали ампутації»

16 лютого 2023 року відбувся вебінар, під час якого здійснено презентацію результатів дослідження проєкту «Дослідження копінг-стратегій у кризових ситуаціях серед військових, які зазнали ампутації». Проєкт реалізовано за фінансової підтримки Zagoriy Foundation Благодійним фондом психологічної підтримки у кризових ситуаціях «АНКОРА» у партнерстві з Українською Асоціацією організаційних психологів та психологів праці.
читати далі



ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Особистість у кризових умовах сучасності: психологічні виклики»


читати далі



pdf file



  1   2   3   4   5   6      >>>

© 2002-2024 УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ ПСИХОЛОГІВ ТА ПСИХОЛОГІВ ПРАЦІ